Plaat(s) aan de muur

Een lege plek aan de muur? ‘Plaat(s) aan de muur’ heeft de oplossing!

‘Plaat(s) aan de muur’ biedt kwalitatief hoogwaardige fotowerken aan in een gelimiteerde oplage. Het aanbod bestaat uit ‘streekproducten’ uit de gemeente Renkum en omstreken. Hierdoor heeft u een exclusief werk voor een aantrekkelijke prijs, gedrukt op plexiglas zoals dit ook wordt toegepast in galeries.

De foto’s zijn geprint op de allerhoogste kwaliteit op Fine Art papier en worden afgedrukt zonder beeldmerk. Door de verlijming achter het Plexiglas komen kleuren tot leven.
Om de print te beschermen, wordt er aan de achterkant een plaat schuimfolie geplakt. Deze plaat zorgt er tevens voor dat de print niet doorschijnend is. Het paneel wordt geleverd met een luxe aluminium ophangprofiel. Door het 1 cm dikke profiel lijkt het of het paneel zwevend aan de wand hangt.

‘Eigen plaat’ aan de muur

Heeft u een idee voor een eigen plaat aan de muur! Wij zorgen ervoor dat uw foto idee bij u aan de muur komt te hangen. We zorgen voor de fotografie, afdruk in ieder gewenst formaat en oplage en eventueel het ophangen. U kunt denken aan een foto van uw bedrijfgebouw, een markant uitzicht in uw woonomgeving, uw oldtimer of boot en meer. U heeft tijdens het proces inspraak in het kiezen van de juiste foto, de bewerking (zwart-wit, kleur) en u krijgt altijd een proefdruk voor u overgaat tot de definitieve koop.

Plaat kopen

Hieronder vindt u de werken die op dit moment worden aangeboden. De prijzen zijn afhankelijk van de oplage en het formaat. Download hier de prijslijst. Plaat(s) aan de muur Prijslijst